single-image

Utöka arbetsytan med modulsystem

Ibland räcker inte arbetsytan till och man får trängas på för liten yta och det kan vara jobbigt för de som är anställda. Det är i en expansion av företaget där man anställer mer personal som man kan upptäcka att den arbetsytan man behöver inte finns. Så frågan är hur man gör då?

Som ägare till företaget kan man utöka arbetsplatsen om man flyttar till större lokaler eller bygger ut. Men det är inte alltid man har den tiden det tar att genomföra dessa projekt och då finns det en annan mycket smart lösning. Den lösningen heter modulsystem och den gör att man snabbt kan få den efterlängtade arbetsytan. 

Man kan välja på att köpa in ett modulsystem eller så kan man hyra från ett uthyrningsföretag. Om man väljer att hyra modulsystemet så kan man lämna tillbaka det när man inte behöver det mer, till exempel om man bestämmer sig för att flytta till större lokaler. Företaget som sköter uthyrning tar hand om transporten och snart kommer modulsystemet att vara på plats.

 

 

Vad är ett modulsystem?

Ett modulsystem är flera små moduler som sätts samman till ett större system och har flera användningsområden. Det kan vara till att utöka ett kontorslandskap, en vårdinrättning eller kanske skola, det finns moduler som passar till de flesta miljöer. Modulerna kan komma i olika varianter beroende på vad det är man behöver, till exempel så kan man få moduler som är anpassade till att sänka ljudnivån vilket passar bra till skola och dagis.

Modulerna byggs färdiga i fabriker och är klara att kopplas till VVS och el när de kommer på plats och därför kan man få sitt modulsystem installerat på nolltid. Är du företagare och behöver mer arbetsyta så kan ett modulsystem vara din räddning eftersom du kan få det med kort varsel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.