single-image

Uppgradera hälsan i små steg

Hur många gånger har du inte tänkt att det är dags att ta tag i detta med kost och hälsa? Man sitter där och läser artiklar om vad som är effektivt och tänker att det är nu förändringarna kommer. De kommer att svepa igenom ens liv med full kraft.
Till sommaren kommer man att vara uppgraderad till version 2.0.

Sedan så går dagarna, veckorna och månaderna utan att något händer.
Eller så tar man kanske i stenhårt i början och kommer av sig efter ett tag.

Hemligheten bakom att lyckas handlar om att ta små steg i taget. Trots allt så handlar hälsa ofta till en början mer om att bryta mot ovanor än att optimera existerande goda vanor. 
Till exempel kan man sluta med att fylla kistan med vitt bröd på morgonen. Beroende på vilken kost du tänkt och hålla så ersätter du din nuvarande med denna kost.
Ägg och bacon är ju en klassiker. Kanske är dessa redan delar av din frulle och det enda som du behöver göra är att skippa brödet. Låt även juicen ryka: Den är laddad med fruktos som sätter blodsockret i gungning direkt.
Det finns grönsaker som kan ersätta ditt behov av C-vitamin. Även inälvsmat är faktiskt laddad med just detta vitamin.

Beroende på dina personliga behov så kanske du vill komplettera med lite tillskott. Det kan vara klokt att boka tid hos en kostrådgivare eller liknande för att få just dina behov utmätta. Sedan kan du shoppa fritt på Hälsopreparat.se där du bland annat hittar http://www.halsopreparat.se/adrenal-thyroid-lakesvamp/category/25835940017.

Vägen till långsiktig hållbarhet går som sagt små steg i taget. Kommer du av dig: Backa tillbaka till där saker och ting senaste fungerade. Sakta sedan ned tempot i vilket du uppgraderar din vardag.
Plötsligt kommer du att upptäcka att du har nått ditt mål – och att du har ställt nya framför dig.