single-image

Unna dig lite vardagslyx och besök en frisör

Ett nyfriserat, tvättat och fönat hår ger verkligen en speciell känsla. Även om man bara har klippt litegrann och fräschat upp topparna så gör det otrolig skillnad för hela håret. Det blir lättare att reda ut och trasslar inte till sig lika mycket som när topparna är slitna. Att gå till frisören, oavsett om man klipper mycket eller lite, gör slingor, färgar eller gör hårförlängning gör det verkligen skillnad för hela utseendet.

Ibland blir man förvånad över hur så lite kan göra så stor skillnad, det kan räcka med att det har blivit tvättat med bra produkter och att man har klippt det några centimeter. Det är därför mycket värt att gå till frisören med jämna mellanrum, även om man inte ska göra några stora förändringar. 

Om man däremot är sugen på något nytt och spännande och kanske helt ska ändra hårfärg eller frisyr kan det vara bra att kika runt på internet eller bläddra i tidningar för att hitta bilder och inspiration. Ta sedan med tidningarna eller spara bilderna på mobilen och visa frisören, så de har något att jobba utifrån. Duktiga frisörer förstår ofta rätt snabbt vilka känsla man är ute efter, även om bilderna man visar kan skilja sig lite. Det är därför viktigt att ha en frisör som man känner att man kan kommunicera bra med och som förstår vad du är ute efter. 

 

Om du söker efter en bra frisör i Stockholm finns det ett företag som heter Frisör Stockholm. Här jobbar kunniga frisörer som ständigt håller sig uppdaterade om tekniker, trender och produkter genom kurser och utbildningar. Här kan de göra det allra mesta för sina kunder, från färgning och klippning till hårförlängning till uppsättning inför bröllop eller fest. Här jobbar det också duktiga barberare för den som vill ha skägget i trim, bara till vardags eller inför ett speciellt tillfälle. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.