single-image

Tiden är inne för att avsluta dina projekt

Inget ont som inte för något gott med sig, som det brukar heta.

Att hålla social distansering och arbeta hemifrån kan förvisso vara segt, samtidigt så öppnar det upp för nya möjligheter. Många är väl vi som har en massa påbörjade projekt, eller tankar om projekt, som aldrig riktigt har avslutats.

Eller kanske ens påbörjats.
Som när den där bebisen föddes och tanken var att den skulle få ett fint lapptäcke av quilttyger. Plötsligt så insåg vi att vi aldrig skulle hinna färdigt och lade allt åt sidan för att fortsätta vid ett senare tillfälle.

Nu, idag, är det där tillfället då du ska ta tagit projektet igen. Barnet har blivit äldre och kanske har ni funderingar på att skaffa ett syskon. Eller kanske ska något av dina syskon få barn.

Hur det än må ligga till så har du den perfekta ursäkten att gräva fram det där halvfärdiga lapptäcket igen och sätta igång. 
Föreställ dig glädjen från den som ska få ditt färdiga resultat, förutsatt att du ska ge bort det.

Kanske blir det så fint att du själv bestämmer dig för att behålla det. Kvällarna är trots allt fortfarande ganska kalla även om det har blivit varmare om dagarna. Det kan vara skönt att ha något att värma sig med.

Vad ditt projekt än må vara så är det bara en sak som hindrar dig från att bli färdig med det: Att ta det där första steget och sätta igång. Bestäm dig för att du varje dag, eller varannan, ska avvara en liten stund till att arbeta med ditt projekt. Med tiden så kommer du till slut att bli färdig och kan då verkligen få njuta av resultatet av dina bördor.
Visst kan du göra en riktad insats under en dag och bli färdig i ett svep. Dock brukar det oftast vara små stötar lite här och där som resulterar i att man faktiskt når fram till målet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.