single-image

Tandreglering kan skapa leendet som du tidigare bara drömt om

Våra leenden är något som kan göra både oss själva och andra människor glada, men för vissa är det något som helst döljs bakom en hand eller slutna läppar. Ofta kan det handla om sneda tänder som inte lever upp till de raka tandlinjerna som oftast definierar ett vacker leende.

Dessa sneda tänder kan dock orsaka mer besvär än så, de kan innebära allt från smärta till ojämnt bett som gör det svårt att bita av. En tandreglering kan vara på sin plats oavsett om det handlar om att reglera tänderna på grund av estetiska skäl eller på grund av fysiska besvär.

Specialister besitter nödvändig kunskap och erfarenhet för bästa resultat

För bästa möjliga resultat är det bra att besöka en auktoriserad specialist som kan utföra tandregleringen på det mest effektiva sättet. Le Tandreglering är specialister på just tandreglering och de håller sig alltid uppdaterade på den senaste tekniken. De finns där för den som prioriterar estetisk, skonsam, tidseffektiv och hygienisk  tandreglering i kombination med ett personligt bemötande.

Le Tandreglering använder sig av de bästa metoderna för att skapa leenden som människor blir nöjda med, såsom invisalign, osynlig tandställning eller porslinsfasader.

Olika metoder för olika behov

Invisalign är en tandregleringsmetod där genomskinliga tandskenor används för att korrigera tänderna. Till skillnad från en vanlig tandställning som är monterad på tänderna så är det möjligt att när som helst ta ut invisalign-tandskenor. Det finns även alternativet att sätta in en tandställning som sitter fast men som inte syns lika mycket som en klassisk ”räls”. En osynlig tandställning erbjuder ett diskret alternativ till vanlig tandställning.

Ibland räcker det dock inte enbart med tandreglering för att leendet ska uppnå de önskemål som finns, då kan porslinsfasader vara ett bra alternativ. Efter att med tandreglering har rättat till tändernas position så är det möjligt att med hjälp av porslinsfasader ändra på tandens form och färg. På http://www.letandreglering.se/ finns mer information om vad som kan göras för att skapa ett riktigt vackert leende.

Leave a Comment

Your email address will not be published.