Ta hjälp av en bärgare i Stenungsund

16 juni 2021 jonas olsson

Det var ett lätt val att behålla farfars gamla bil, när du fick ditt arv. Där stod den i garaget på huset, som du också ärvde, och såg precis ut som du mindes den. Visst var den dammig och nog syntes det en rostfläck eller tio, men skönheten var ändå bedövande. Du hade ju varit med farfar när han fixade med bilen och visste precis hur man skulle göra för att få motorn att starta, även om det kunde ta ett tag.

Glad i hågen får du hjälp av dina barn med att rulla ut bilen ur garaget, så att du kan ge den gamla pärlan en rejäl tvätt. En tvätt som råkade innefatta även insidan, eftersom du glömde bort att stänga fönstret på förarsidan. Men det blev bara ett roligt minne som ni kan skratta åt i många år framöver. Lite luft i däcken och en dunk med bensin, så var bilen redo att testas. Den hade säkert stått still i över tio år nu, men med den rätta knycken skulle den säkert starta.  

 

Hjälp när du tänker fel

Efter bara tre försök startade bilen och du gav dig direkt iväg på en tur ner mot staden. Men efter bara ett par kilometer tog det stopp, och bilen vägrade röra sig en enda millimeter till. Vad skulle du nu göra? En snabb sökning på: bärgare i Stenungsund, gav dig förslag på firmor som till exempel https://www.jjsbilbargningab.se/, där du snabbt hittade kontaktuppgifter så att du kunde ringa efter hjälp.

En knapp halvtimme senare såg du den välbekanta bärgaren komma åkandes emot dig och din olycksaliga bil. Med några snabba handgrepp kopplades bilen och du fick hoppa in i passagerarsätet, på turen till en bilmekaniker. Något skamsen, men glad, fick du senare veta att bilar som stått länge behöver byta drivmedel och olja.

Fler nyheter