Många är tacksamma för LED-skyltar i Malmö

11 november 2021 patrick pettersson

advertorial

Det är bra när du vet vart du ska eller var du har hamnat. Speciellt om du kanske är ny i Malmö och letar efter en speciell lokal. Kanske en butik eller en restaurang som din kompis rekommenderade när du ändå var i stan. När dessutom mörkret infinner sig hade det varit väldigt svårt att se när du var framme. Om det inte vore för de väldigt tacksamma skyltarna. Inte bara skyltar, utan LED-skyltar. Energisnåla men lysande skyltar med information.

Den där lokalen du letar efter kanske hade varit som att leta efter en nål i en höstack i mörkret. Men tack vare att de hade spikat upp en LED-skylt utanför entrén syntes den väldigt bra i mörkret. Du behövde inte gå runt och leta med ljus och lykta. Ljuset kom istället från en annan källa. LED-skylten. Den som berättade vilken lokal det var, och som dessutom förmedlade informationen om att det var öppet. Det är tacksamt med LED-skyltar i Malmö.

image

Energisnål information

Förutom att det är tacksamt för ditt lokalsinne att lokaler skyltar med sin verksamhet på ett sätt som syns i mörkret, så är det även tacksamt för miljön. I alla fall i jämförelse med om det istället för LED-ljus hade varit “vanligt” energikrävande ljus på skyltarna. Sådant som alltså drar mer energi och kräver mer av vår gemensamma planet än vad LED-ljus skulle göra. LED-skyltar är med andra ord en tjänst för alla som bor på planeten jorden.

Ljus, information och energisparande. Där har du de tre ingredienserna som är så tacksamma i LED-skyltar. En treenighet skulle man kunna kalla det. En perfekt kombination och mycket som är helt grundläggande för att vi ska kunna existera och må bra. Om du vill lära dig mer om LED-skyltar Malmö så skulle du kunna göra det på den här länken: https://www.skyltcompaniet.se/produkter/led-skyltar/.

Fler nyheter