Kontorshotell i Stokholm erbjuder inspirerande och trivsam arbetsmiljö

10 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

Är du en person som tycker om att vara din egna chef men saknar att ha kollegor? Eller har du kanske tröttnat på att jobba hemifrån då både arbete och ledighet sker inom samma fyra väggar?

Visst kan det väl vara skönt att ha en arbetsplats att gå till för att enklare kunna avgränsa när det är tid för arbetet och när du är ledig!? Och det är väl även viktigt att få lite social kontakt varje dag och ha möjligheten att utbyta kunskap och erfarenheter med andra likasinnade!? Då kan ett kontorshotell vara rätt lösning för dig.

Kontorshotell har många fördelar

Ett kontorshotell är en plats där olika företagare kan hyra kontorsplats och dela utrymmen även om de inte tillhör samma företag. Detta är perfekt för det lilla företaget eller frilansaren som vill ha ett sammanhang att gå till varje dag. Även om man kan hyra sitt egna kontorsrum så finns det gemensamma ytor där man kan interagera med andra människor under pauserna för att hämta energi och inspiration. 

kontorshotell stockholm

Det är också klockrent för det lilla företaget som växer, men som inte riktigt vet hur fort, eftersom det går att hyra precis det antal platser som företaget är i behov av. Det blir i regel ett lönsammare alternativ jämfört med att hyra ett helt kontor som plötsligt kan vara för stort eller för litet för företaget. Sist men inte minst så är det väldigt bekvämt att hyra kontorsplats på ett kontorshotell eftersom hyresvärden tar hand om underhåll och reparationer. 

Kontorshotell på två lättillgängliga platser i Stockholm

Kontorshotellsgruppen har två kontorshotell i Stockholm. Närmare bestämt i Söderort och Bromma som bägge erbjuder modern och ergonomisk miljö och där även hundar är välkomna. Kontorshotellet i Bromma ligger nära Bromma flygplats vilket är perfekt för den som reser mycket eller ofta tar emot kunder från andra orter. Kontorshotellet i Söderort ligger istället nära Globen och dess butiker med busshållplats utanför dörren som tar dig till Gullmarsplan på 5 minuter.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/

Fler nyheter