Gör dig hörd

16 februari 2020 patrick pettersson
Gör dig hörd

Annika och Petter har bråkat igen. “Du lyssnar aldrig på mig!” är ett allt oftare förekommande klagomål mellan dem. De gör helt klart något fel – för det är ett mänskligt behov att få känna sig hörd och förstådd av andra, och vem ska man vända sig till om inte den man bor tillsammans med? Online-världen har dock ändrat lite på det gamla systemet. Man kan gå online och börja skriva blogginlägg som ett sätt att ge andra åtkomst till ens egna inre värld. Men vad är en blogg egentligen? Kan man skriva om precis vad som helst?

 

Massor att läsa och lära sig

Det finns bloggar som det finns människor – miljoner av dem, alla olika, och något för alla. Har du lust att läsa om vad andra tycker om din hobby är det bara att googla – vips kommer det upp en, eller ett par hundra, bloggar om ämnet! Annika och Petter från exemplet ovan kan hitta bloggar med råd för bättre relationer. De kan starta en egen blogg och beskriva sin dagliga kamp för bättring också… Alla vill göra sig hörda och, som tur är, tycker de flesta människor om att läsa och höra från andra.

 

 

Låt dig inspireras

En blogg kan beskrivas som en online dagbok. Du designar den själv, och det är du som ansvarar för att innehållet ska vara läsvärt och intressant material med din personliga touch. Funderar du kanske på att starta en egen blogg? Tänk på att ge dina läsare mervärde. Största inspirationen kan komma från att läsa massor med olika bloggar om ditt favoritämne. www.dreamkeeper.se är ett exempel på detta, där bloggaren skriver om allt från personliga tankar och parfym till modetips och kostråd. Ta en titt, låt dig förföras – skapa sen ditt eget konto och börja göra din röst hörd av världen!

Fler nyheter