Du kan enkelt boka hämtning av grovsopor

14 april 2022 jonas olsson

editorial

De flesta tycker att sopor är väldigt tråkiga att hantera och ibland så har vi en del saker som bara står och skräpar. Du har kanske någon gång önskat att soppåsen gick iväg till soptunnan på egen hand. Kanhända ligger återvinningsstationen alltför långt bort för att du ska orka att ta dig dit. 

Om du har mycket grovsopor hemma som måste återvinnas på en återvinningsstation så kan du få hjälp med detta i Stockholmsregionen. Det finns olika anledningar till att du inte kan genomföra det på egen hand. Du kanske inte har den tiden som behövs eller så har du inget transportmedel att köra sakerna i. Anledningen kan även vara att du helt enkelt inte har lust då det finns roligare saker att göra. 

 

Vilka grovsopor kan du få hjälp med att hämta?

Skräphämtarna som du anlitar hämtar bland annat leksaker, emballage, möbler och trädgårdsavfall. Som kund kan du känna dig trygg med att ditt avfall tas om hand på bästa tänkbara sätt. Du behöver inte själv vara på plats när sakerna hämtas utan du meddelar var allt står så blir det upphämtat. Man kan på ett enkelt sätt säga att de sopor som du inte slänger i soptunnan kan du få hjälp med att forsla bort. Låt inte skräpet bli stående i garderoben, i garaget eller ute i trädgården. Se istället till att boka en hämtning av dina grovsopor så fort som möjligt.

 

hämtning av grovsopor

 

Dina saker kan hamna hos en välgörenhetsorganisation

Grovsopor kan hämtas hos privatpersoner, företag och hos bostadsrättsföreningar. Om det är möjligt så skänks de saker som går till olika välgörenhetsorganisationer i Stockholmsområdet. Så en del av dina saker kan leva vidare. Det som måste slängas hamnar på en miljöcertifierad återvinningsstation. Firman som du anlitar gör sitt yttersta för att ditt avfall tas om hand på ett miljövänligt sätt. 

Fler nyheter