Brun utan sol med perfekt resultat

28 april 2021 william eriksson

Många har testat olika typer av brun utan sol. Det kan vara lite av en vansklig historia. För det gäller att lägga tillräckligt jämnt och välja rätt produkt. För den som är lite otålig och vill ha omedelbart resultat kan det också gå fel.

Den otålige kan lätt tycka att brun utan sol inte ger rätt resultat. I iver över att få den vackra bruna tonen börjar lager på lager läggas. Efter några timmar börjar färgen träda fram. Den blir allt tydligare och till slut så är färgen flera nyanser brunare än man tänkt.

En annan sak att tänka på är väder. Har du bråttom och vill ha vackra bruna ben till ett bröllop? Tänk på att använda brun utan sol ett par dagar innan om det är riktigt varm. Annars kan det lätt sluta med att brun utan sol sakta börjar rinna i takt med svetten. Det kan leda till randiga ben när du minst anar.

Vad bör du tänka på med brun utan sol?

Tänk på att brun utan sol inte verkar direkt. Lägg tunna lager och läs noga instruktionerna. Det är bra att använda tunna handskar, för brun utan sol fungerar även på handflator. Handflatorna är kanske inte riktigt det område där du vill ha en härlig brun nyans.

När du väljer brun utan sol så satsa på kvalitet. Vissa billigare varianter kan leda till att du i stället blir orangetonad. Andra kan ge flammigt resultat som inte går att tvätta bort. Det kan förvisso vara roligt för omgivningen men knappast för dig om du ska på fint kalas.

Så kombinationen av tålamod, rätt produkter och tunna lager är det bästa om du vill få fin färg. Tänk på att brun utan sol inte alltid skyddar mot solen. Sommartid kan du med fördel välja en variant som även skyddar mot UV-strålar.

Fler nyheter