Bevara din ungdomliga hy

12 februari 2020 jonas olsson
Bevara din ungdomliga hy

De flesta strävar idag efter att ha en slät och fin hy, men ju äldre vi blir desto svårare är det att upprätthålla den ungdomliga lystern i huden. Aldrig har det varit så populärt med olika typer av fillers för huden. Du som söker efter en behandling med fillers i stockholm bör lägga lite extra tid på att hitta en seriös klinik med dokumenterad erfarenhet. Resultatet kan bli varierande och injiceringar är ett ingrepp du bör fundera några gånger på innan du går till handling.

 

Jämnar till och fyller ut

Fillers består oftast av hyaluronsyra, ett ämne som bygger upp och reparerar hud och brosk. Med ett nålstick placeras substansen på dina önskade områden och slätar ut påsar, rynkor och veck. Du kan också öka fylligheten på dina läppar, näsa, kinder eller haka. Behandlingen går snabbt och du ser resultat direkt. En svullnad kan uppstå men den lägger sig efter ett par dagar. Du behöver dock inte lägga dig under nålen för att bevara din hy, utan det finns säkra alternativ som ger synliga resultat.

 

 

Hudvård som ger effekt

För dig som inte vill injicera med nål, kanske på grund av nålskräck eller att du är osäker på hur resultatet kommer bli, så finns alternativet medicinsk hudvård. Då använder du istället krämer med ingredienser som ger olika effekter beroende på ditt behov. Du ska välja ett märke med säkra produkter, det ska vara noggrant utvalda och kontrollerade ingredienser. Det är alltid ett plus om de är ekologiska och icke djurtestade. Du vill ha så rena och effektiva produkter som möjligt med högsta kvalitet. De aktiva ämnena i dessa krämer är ofta kollagen, aha-syror, vitaminer, antioxidanter och hyaluronsyra. Helt naturliga ämnen som bygger upp och reparerar huden utan några risker. Du kan behandla ärr, rynkor, trött och slapp hud utan att göra ett enda nålstick.

Fler nyheter