Ballongflygning är en oförglömlig upplevelse

16 februari 2020 Eva Olsson
Ballongflygning är en oförglömlig upplevelse

Om man vill uppleva något som är spännande och annorlunda kan en flygning med luftballong vara helt rätt. Ett nöje som bara inte är roligt, utan också spännande. En alldeles särskild upplevelse att göra tillsammans med någon man tycker om eller varför inte bjuda på en flygtur till någon som fyller år. Det blir garanterat en uppskattad present som inte glöms i första taget.

På Dreamballoon kan du enkelt köpa biljett för en timmes flygning med luftballong. Om man skulle få förhinder eller ångra sig har man 14 dagars returrätt. Biljetten gäller i så mycket som 2 år och eftersom den inte är personlig är det enkelt att ge bort den som present. Om man är en grupp på 10-17 personer får man ett förmånligare pris. Varför inte skapa ett event och ta med kollegorna på jobbet för att njuta av en fantastisk flygtur tillsammans. Ballongflygning är även ett helt perfekt äventyr för en grupp vänner eller en stor familj.

En fördel när man hyr en ballong för en gruppflygning är att man har hela ballongen för sig själv och kan då arbeta ihop som ett team under hela processen. Man har också större valmöjlighet, då man kan välja var man vill starta flygningen och även över vilket område.

Efter gruppflygningen bjuds man på champagne och snacks som är uppdukat på ett bord, vilket är särskilt mysigt om det är en fin solnedgång. Det finns även möjlighet för ballongflygning på vintern, för den som önskar det. Man kan också få en VIP-flygning i en liten ballong, där man är själv tillsammans med piloten.

Dreamballoon flyger i många områden. I Skåne kan du välja en flygning från Malmö, Sjöbo, Lund eller Helsingborg och I Västra Götaland en flygning från Varberg, Göteborg, Skaraborg eller Uddevalla. Du kan även välja en fantastisk och storslagen flygning över Stockholm.

https://dreamballoon.se/

Fler nyheter