single-image

Våga ta steget till bolagsbildning

Det är många som drömmer om att starta eget och bygga upp ett framgångsrikt företag från grunden. Att lyckas med något sådant är en riktigt prestation som ger både ekonomisk utdelning och stolthet. Har man en produkt eller tjänst som man tror att människor kommer att ha behov av så kan det vara värt att satsa på den. Det kan vara läskigt att ge sig in i företagsvärlden om man inte har erfarenhet från den sedan tidigare, men det finns hjälp att få så att allt blir rätt från början. I Sverige har vi fem olika bolagsformer; aktiebolag, ekonomisk förening, handelsbolag, enskild firma och kommanditbolag. Man kan anlita en redovisningsbyrå som kan hjälpa till med pappersarbetet och framförallt tipsa om vilken bolagsform som passar bäst för den affärsidé man har. Det finns många bra anledningar till bolagsbildning, så man ska inte låta pappersarbetet komma i vägen. 

Behöver man hjälp med bolagsbildning i Stockholm så kan man kontakta JWK. De har bred kunskap och bistår vid bildandet av över 200 företag per år som de hjälper via tydliga processer. 
De sköter all hantering av dokument som Bolagsverket behöver. Dessutom kan de hjälpa till med professionell rådgivning från erfarna konsulter som har lång erfarenhet av bolagsbildning. Allt detta sammantaget borgar för en snabbare, enklare och mer personlig process för kunderna. Ibland behöver man bara hjälp med delar av sin bolagsbildning, vilket gör att JWK arbetar flexibelt och erbjuder även assistans vid specifika delar inom bolagsbildning. Det kan till exempel gälla rådgivning om bästa företagsform, registrering av företaget hos Bolagsverket, utredning av företagets skattemässiga situation samt risker, registrering hos Skatteverket angående F-skatt, moms och arbetsgivaravgifter samt affärsplan och budget. Andra tjänster som JWK också tillhandahåller är kapitalanskaffning, redovisning, personaladministration, digital redovisning, bolagsavslut, affärsjuridik samt skatterådgivning.

Våga följa företagsdrömmen och starta ett eget bolag, riskerna blir betydligt mindre med lite hjälp från proffs i branschen.