Hemtrevligt hotell i Gävle

30 november 2022 Alma Bareisyte

editorial

Om du är på väg till Gävle och vill ha ett hemtrevligt men ändå centralt beläget hotell, så kan du sluta leta: Hotel Aveny Bed & Breakfast är det perfekta valet! Detta charmiga hotell i Gävle erbjuder en serviceinriktad och bekväm vistelse för både familjer och affärsresenärer.

När läget är viktigt

Hotellet ligger i centrala Gävle och du har nära till alla sevärdheter, restauranger och nöjen som denna fantastiska stad har att erbjuda! Det är lätt att ta sig till hotellet från Gävles centralstation, då hotellet ligger bara ca 10 minuter från stationen. För dig som behöver använda bilen erbjuder hotellet gratis parkering.

Hotell

Välj bland flera olika rumstyper

Hotellet erbjuder flera olika rumstyper som passar olika behov och budgetar. Utbudet består av allt från enkelrum till större rum som passar familjen eller ett gäng vänner på resande fot. Alla rum är självklart utrustade med bekvämligheter som gratis Wi-Fi, TV och eget badrum. Varje rum har även trägolv, vilket skapar en mysig hemkänsla.

Hotel Aveny Bed & Breakfast erbjuder varje morgon en utsökt kontinental frukost för att hjälpa dig att börja dagen på rätt sätt! Frukosten erbjuds gratis till alla gäster, med bl a ett urval av bröd, flingor och färska frukter. Skulle du sakna eller behöva assistans med något så är hotellpersonal alltid redo att hjälpa till för att säkerställa en bekväm och hemtrevlig hotellupplevelse i hjärtat av Gävle! Förutom det, så är personalen alltid redo att ge dig tips på ställen att besöka och saker att göra i Gävle!

Så om du letar efter ett mysigt hotell i Gävle med alla bekvämligheter och tjänster du behöver, kom och bo på Hotel Aveny Bed & Breakfast! Njut av en bekymmersfri vistelse i centrala Gävle utan att spränga din budget. Vill du veta mer och boka din vistelse nu, besök deras hemsida redan idag.

Fler nyheter